Informacions » AMPA

Inscripcions obertes pel taller de teatre 21-22

lbujons on 23/Set/2021 - 08:48

Un any més l'AMPA del Pius aposta per oferir a tot l'alumnat de l'institut l’extraescolar de teatre.

El taller de teatre és un espai on poder desenvolupar les capacitats comunicatives, aprendre a actuar i connectar amb el cos, treballar la gestió d’emocions, la sociabilitat i molts altres aspectes a part de la diversió que ens ajuden i acompanyen també a millorar la nostra vida quotidiana.

  • Adreçat a alumnes d'ESO i Batxillerat de l'institut Pius Font i Quer.
  • Cada dimarts de 16h a 18h de la tarda (inici el dimarts 5 d’octubre de 2021)
  • A càrrec d'Albert Ruiz, llicenciat en art dramàtic i director de l'Escola d'Arts Escèniques de Manresa.
  • Preu de 140€ per tot el curs.
  • El taller està subvencionat per l'Ajuntament de Manresa, la Diputació de Barcelona i l'AMPA de l'institut Pius Font i Quer.

El full d'inscripció el rebreu a través de correu electrònic. Si per alguna qüestió no us arriba, us podeu adreçar al servei d'orientació de l'AMPA i us el facilitarem.

Ajuts de material escolar curs 2021/2022 Ajuntament de Manresa

lbujons on 13/Jun/2021 - 03:53

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem a continuació la informació referent a com demanar les ajudes de material escolar pel curs 21-22 que dóna l'Ajuntament de Manresa per l'alumnat de 1r a 4rt d'ESO.

 

Heu d'accedir en aquest enllaç on trobareu tota la informació, les bases i la sol·licitud:  www.manresa.cat/ajutsescolars

Un cop a la web la persona sol·licitant haurà de triar la sol·licitud que ha de presentar. Us recomanem que sempre que sigui possible utilitzin la identificació digital (idCATMòbil). Si ho fan d’aquesta manera no caldrà  que signin la sol·licitud i enviar-la o portar-la a la secció d’ensenyament. Perquè la sol·licitud ja queda signada.

 

Projecte Equipa't curs 2021-2022

lbujons on 02/Jun/2021 - 09:49

Benvolgudes famílies,

El projecte EQUIPA'T neix impulsat per l'AMPA de l’Institut Pius Font i Quer amb l'objectiu de facilitar que les famílies amb menys recursos econòmics accedeixin als llibres de text. D'aquesta manera, s'adquireixen els llibres a un preu més raonable i econòmic tenint en compte uns requisits que les famílies amb més necessitat han de presentar.

Felicitats! Representació final del taller de teatre!

lbujons on 31/Mai/2021 - 08:18

El passat divendres 28 de maig es va portar a terme la representació final del taller de teatre: Pretty little stars.

Després d'un curs estrany caracteritzat per confinaments, pcr's, mesures restrictives i classes virtuals, haver pogut fer la mostra final i convidar familiars, professorat i alumnat per veure el resultat de tot el treball del curs ha estat un final molt positiu i merescut.

Pantalles a la infància i adolescència

mcirera on 01/Feb/2021 - 04:18

Famílies! Des de l'Ajuntament de Manresa ens fan arribar informació sobre una xerrada molt interessant que parlarà de la incidència de les pantalles en la infància i l'adolescència. Aquesta xerrada tindrà una modalitat online i s'ha organitzat en col·laboració amb el Pla Educatiu d’Entorn i la Regidoria de Ciutat Saludable.

Dimecres 24 de febrer de les 17:30h a les 19h.

Canvi de junta de l'AMPA

mcirera on 27/Gen/2021 - 15:17

Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA us comuniquem que, després d’uns quants mesos buscant relleu per fer el canvi de junta, finalment hi va haver un grup de persones que van respondre activament i que van considerar que s’havia de fer tot el possible per mantenir els serveis que ofereix l’AMPA, serveis dels quals ens en beneficiem totes les famílies. Així doncs, al llarg d’aquests últims mesos s’ha renovat la junta directiva de la nostra associació.

Les persones que ocuparan els càrrecs a partir d’ara són les següents:

Presidenta: Marta Sánchez

Secretària: Olga Carneiro

Tresorera: Sònia Puyol

Agrair a les persones que han format part de la darrera junta la seva dedicació i implicació durant uns cursos força agitats. Desitjar força i ànims a la nova junta que segur que sabrà mantenir aquest pont de comunicació imprescindible entre l’institut i les famílies.

Activitats de suport educatiu a les famílies

lbujons on 11/Des/2020 - 09:55

Benvolgudes famílies,

Des de la Diputació de Barcelona s'ofereix, de cara al 2021, a totes les AMPES un conjunt d'activitats informatives, d'orientació i acompanyament adreçades a les famílies, amb l'objectiu d'enfortir la participació educativa i donar eines als pares i mares.   
Des de l'AMPA de l'Institut Pius Font i Quer volem organitzar una d'aquestes xerrades perquè totes les famílies en pugueu gaudir i per això hem preparat un petit formulari on podreu trobar les diverses opcions i temes principals que s'ofereixen perquè d'aquesta manera sigueu els pares i mares qui decidiu. És una enquesta molt ràpida i anònima:
 
 
Gràcies per la vostra participació. 
 
AMPA INS PIUS FONT I QUER

Assemblea general de l'AMPA

lbujons on 12/Nov/2020 - 12:50

Benvolgudes famílies,

El proper dijous 26 de novembre, a les 20:30h, tindrà lloc l'Assemblea General de l'AMPA a través del següent enllaç de l'aplicació Jitsi Meet:

https://meet.jit.si/AssembleaPius2020

(no cal descarregar cap aplicació, només heu de clicar l’enllaç i, seguidament, l’opció “join meeting”)

Des de l'AMPA volem recordar la importància d'assistir-hi i animem a tots els pares i mares a participar activament de l'Assemblea d'enguany ja que a més és l'última amb la junta actual.

Us hi esperem,

El teatre no s'atura

mcirera on 04/Nov/2020 - 15:31

Aquests dies no es poden fer extraescolars de forma presencial però això no vol dir que l’activitat s’aturi. L’extraescolar de teatre continua des de casa. Aquesta setmana els nostres artistes han estat treballant l’ambientació de terror. Si en voleu veure una petita mostra, no us perdeu el vídeo que hem compartit a l’instagram de la biblioteca (biblio_pius).

TELEGRAM: nou canal de difusió de l'AMPA

mcirera on 13/Oct/2020 - 11:53

Atenció, famílies!

A partir d’ara, les informacions oficials de l’AMPA també es faran a través de l’aplicació mòbil TELEGRAM. El farem servir per tenir-vos al dia de qüestions rellevants. Continuarem informant a través dels canals habituals (web, mails), però us aconsellem que us uniu al grup de TELEGRAM perquè és una via de comunicació ràpida i eficient. No es tracta d’un xat, sinó d'un grup de difusió.

Per qualsevol dubte o suggeriment podreu adreçar-vos a ampa.pfq@gmail.com.

Per unir-vos al grup us heu de descarregar l'aplicació TELEGRAM al vostre mòbil i clicar en aquest enllaç: https://t.me/AmpaPius

  Calendari

  Tal dia com avui

1915

Primera Guerra Mundial: Batalla naval entre britànics i alemanys: s'enfonsa el creuer alemany Blücher i el vaixell insígnia anglès Lion.

1958

Científics britànics i nord-americans anuncien que s'ha aconseguit una fusió nuclear controlada.

1977

-Assassinat de cinc advocats laboralistes vinculats a Comissions Obreres per militants d'extrema dreta, en un despatx del madrileny carrer de Atocha. -Els GRAPO segresten a Madrid el president del Consell Suprem de Justícia Militar, el tinent general Emilio Villaescusa.

2002

El Suprem de Florida anul·la la condemna a mort de l'espanyol Julio Mora, tot i que confirma la seva culpabilitat en dos assassinats i ordena que sigui processat de nou.

1918

Independència d'Estònia.

1991

EUA inicia una ofensiva terrestre contra l´Iraq per la invasió de Kuwait.

1997

La creació d'una ovella clònica a partir d'una cèl·lula d'animal adult alarma els experts en ètica.

  Citacions

Si una cosa em desagrada, la deixo o la milloro. Goethe