Informacions » Alumnat

Som tots els moments que hem compartit...A reveure alumnat de 2n de batxillerat!

jbordes1 on 30/Mai/2023 - 10:23

El passat 26 de maig es va celebrar la festa de graduació de 2n de batxillerat. Un final d'etapa que professorat i alumnat van viure com un moment molt especial i que va tancar una trajectòria al centre plena de moments de tots colors, però que tots sumats formen una etapa vital inoblidable.

Xerrada a 2n d'ESO sobre pantalles

vgrau on 23/Mai/2023 - 07:33

(Escrit per la Maroua de 2ESO A) El dimecres passat 17/5 ha vingut la Marta de l'oficina de joves. Ens ha fet una xerrada sobre pantalles, l’ús de mòbils, internet, les xarxes socials com poden ser (Instagram, TikTok, WhatsApp…). També hem fet dos tallers molt interessants. Però el més divertit va ser el de posar-se damunt de la cadira i marcar amb una creueta les coses que fèiem per exemple (la primera cosa que faig en despertar-me és mirar el mòbil). Amb aquesta xerrada ens hem adonat que els adolescents passem moltes hores amb el mòbil i els diferents perills que hi ha a les xarxes socials. Aquí teniu la pàgina web i el correu per si voleu consultar qualsevol dubte que tingueu: http://www.manresajove.cat/

Buf quins BUFFS més xulos per 5 euros!!

vgrau on 18/Mai/2023 - 09:02

L'alumnat de 2n d'ESO està promocionant la venda de BUFFS per guanyar diners de cara a les sortides de final de curs. Per 5 euros podreu obtenir un super buff personalitzat amb tot de frases inspiradores que el mateix alumnat de 2n d'ESO va seleccionar. El teniu en color negre i blanc, només els heu de demanar als vostres companys i companyes de 2n d'ESO. Espavileu i no us quedeu sense!!!

Consell de Savis/Sàvies a 1r ESO D

gventur1 on 08/Mai/2023 - 09:35

El passat dijous 27 d'abril ens van fer una visita la Queralt del Àguila i la Júlia Cebrià, totes dues ex-alumnes del Pius i estudiants d’enginyeria TIC a la UPC de Manresa. Ens van explicar el què feien a la universitat i com s'havien decidit per fer la carrera que havien triat. Ens van deixar algunes reflexiones com ara que cal triar aquell camí que realment t'agradi, que si t'equivoques de camí no passa res perquè sempre estàs a temps de canviar però que, sobretot, cal que ens esforcem i hi posem ganes en tot allò que fem.

 

Gràcies per la vostra visita noies, va ser un gust escoltar-vos! 

 

1r ESO D

Pius Font i Quer

Consell de savis/sàvies de 1ESO E

ydiaz5 on 04/Mai/2023 - 05:44

El dimecres passat ens van venir a visitar el Sandu i l’Elena, antics alumnes del Pius. Ens van fer veure la importància de conèixer-nos a nosaltres mateixos i no deixar condicionar-nos sobre el nostre futur. També ens explicaven la auto-superació en moments difícils. Ens van comentar que hem de saber parar a temps per equilibrar-nos i reflexionar en el camí que vols seguir. Ens asseguraven que qualsevol cosa que triis estarà bé si a tu t’agrada. Sobretot tenir en compte que és indiferent l’edat en la que comences a fer alguna cosa. 

 

Agraïm molt la seva ajuda i esperem veure'ls aviat!

1ESO E
PIUS FONT I QUER

Consell de savis 1r ESO A

mrossel6 on 27/Abr/2023 - 11:18

CONSELL DE SAVIS/SÀVIES: ELS EXALUMNES ACONSELLEN ELS DE PRIMER D’ESO

Avui dia 26 d’Abril el Sandu i l’Elena (exalumnes del Pius), ens han fet una visita per reviure la seva estada al Pius i donar-nos consells. Ens han aconsellat des d'un punt de vista molt savi i educatiu, ens agradaria destacar la gran lliçó que han aportat “la persona feliç no és la que té molts diners i una feina ben catalogada sinó la que gaudeix amb el que fa”

Júlia Rivera i Laia Pladellorens de 1r ESO A

El Ciberassetjament

ebarbos2 on 25/Abr/2023 - 06:52

La Yousra El Ghali Azdad va fer el Grau d’Educació Primària  a la Universitat de Granada i en l’actualitat està fent el Màster de Psicopedagogia a la UAB. Al Pius hem tingut la sort de conèixer-la  perquè ha vingut acompanyant l’Olga Sanfeliu, la nostra  psicòloga de l’EAP, per fer les seves pràctiques.

Diada de Sant Jordi al Pius

ebarbos2 on 25/Abr/2023 - 04:53

Un dels dies més especials al Pius és, sens dubte, la celebració de la diada de Sant Jordi, el dia en que llibres i roses s’uneixen simbolitzant la unió de la cultura i l’amor. 

En Martí Orive, el nostre coordinador d’activitats, organitza durant setmanes la cronologia de la festa involucrant i animant  a professorat i alumnat per tal que la diada sigui un èxit. Després d’unes hores lectives, el divendres 21 d’abril comença la tan esperada festa.

El Pius col·labora a la 13a edició del Tast de jocs organitzat pel CAE

jfons2 on 29/Mar/2023 - 07:19

El passat dissabte i diumenge 11 i 12 de març l’alumnat de 3r d’ESO que durant aquest curs fa el Servei Comunitari amb el CAE van dinamitzar la 13a edició del Tast de jocs. L’alumnat juntament amb la resta de voluntaris van assistir a l’esdeveniment que es va dur a terme durant tot el cap de setmana al Centre Cultural El Casino. El Tast de jocs és un espai on es poden descobrir i jugar a més de 400 jocs de taula. Els membres del Club del joc i l’equip dinamitzador de l’activitat van orientar als assistents pel que fa la tria dels jocs i els van ensenyar a jugar-hi. El Tast de jocs estava dividit en diferents zones per tal que tothom pogués trobar el seu espai:

Taller de primers auxilis a 2n d'ESO

mriera on 27/Mar/2023 - 03:34

Aquesta setmana l’alumnat de 2n d’ESO fet un taller de Primers auxilis a càrrec d'estudiants del CGM d'infermeria de La Joviat. Ha estat un taller molt pràctic i hem après moltes coses útils.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

Sapere aude. Atraveix-te a saber Kant