Informacions » Preinscripció

Inici preinscripcions Formació Professional i *Batxillerat*

lbujons on 19/Abr/2022 - 05:58

Benvolgudes famílies,

Us recordem que del 20 al 26 d'abril s'obre el termini de preinscripció a Cicles Formatius de Grau mitjà i a Batxillerat. És un tràmit online (us deixem les webs a continuació) molt senzill que simplement demana una identificació per poder iniciar-lo.

És totalment independent a l'institut cosa que fa que sigui la família i l'alumne qui fa tot el tràmit i el seguiment d'aquest. Tot i això us podem ajudar pel què necessiteu. 

Proposta Educativa Batxillerat

dferre20 on 11/Abr/2022 - 07:36

Com molts haureu sentit pels mitjans de comunicació, el curs vinent hi haurà canvis importants en el currículum per a l'alumnat que es matricularà a 1r de Batxillerat. Tant en la Jornada de Portes Obertes com en les diferents xerrades que hem tingut amb tot l'alumnat de 4t d'ESO de l'institut, us hem presentat la nostra proposta pel curs 2022-2023. Aquesta proposta es basa en l'augment d'optativitat i en garantir que tothom pugui seguir aquell itinerari que li sigui útil pels seus estudis posteriors, però sense perdre l'essència i els trets d'identitat que caracteritzen el nostre centre.

Portes Obertes Virtuals Batxillerat

dferre20 on 04/Abr/2022 - 20:09

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem l'enllaç de la reunió virtual informativa en motiu de les Portes Obertes de Batxillerat 2022:

https://meet.google.com/ksy-wwqi-eus

Equip Directiu INS Pius Font i Quer

Enllaç reunió Youtube

dferre20 on 01/Mar/2022 - 16:38

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem l'enllaç de la reunió virtual informativa en motiu de les Portes Obertes 2022, per tal que el pugueu revisualitzar quan vulgueu:

https://youtu.be/Ktz6L13zqp4

Portes Obertes ESO

cgrasset on 15/Feb/2022 - 16:25

Vols conèixer com treballem a l'INS Pius Font i Quer? El proper dimarts 1 de març a les 18h us convidem a una xerrada explicativa a través de Youtube sobre la nostra oferta educativa, l'acompanyament a l'alumnat de 1r d'ESO en el pas de l'escola a l'institut, la nostra línia pedagògica, les nostres activitats i sortides, entre altres.

Tot i així, si us quedeu amb ganes de saber-ne més i veure les instal·lacions, dimecres 2 de març i dimecres 9 de març us oferim l'oportunitat de fer una visita guiada per un professional del centre. Degut a les restriccions derivades de la COVID-19, el nombre de places estarà limitat i aquestes visites es realitzaran en grups de màxim 10 persones. Per reservar, caldrà demanar cita prèvia a través dels següents enllaços:

  • Si voleu venir el dimecres 2 de març cliqueu aquí
  • Si voleu venir el dimecres  9 de març cliqueu aquí

Us hi esperem!

  Calendari

  Tal dia com avui

1815

Napoleó Bonaparte és desterrat a l'illa de Santa Helena.

1944

IBM crea la primera calculadora programable, la Harvard Mark I.

1996

Moren 87 persones, i 183 resten ferides a conseqüència d'una riuada, causada per una tempesta, al càmping “Las Nieves”, prop de Biescas (Alt Gàllego, Osca).

  Citacions

Perillosos són els grans homes dels quals hom no pot riure. Giovanni Guareschi