Informacions » AMPA

Projecte Equipa't curs 2021-2022

lbujons on 02/Jun/2021 - 09:49

Benvolgudes famílies,

El projecte EQUIPA'T neix impulsat per l'AMPA de l’Institut Pius Font i Quer amb l'objectiu de facilitar que les famílies amb menys recursos econòmics accedeixin als llibres de text. D'aquesta manera, s'adquireixen els llibres a un preu més raonable i econòmic tenint en compte uns requisits que les famílies amb més necessitat han de presentar.

Representació final del Taller de teatre: "Pretty little stars"

lbujons on 18/Mai/2021 - 15:35
Benvolgudes famílies,

El final de curs s'apropa i amb ell arriba la representació final del taller de teatre d'enguany.

El proper divendres 28 de maig es portarà a terme l'obra "Pretty little stars" a càrrec de les alumnes del Taller de Teatre de l'Institut Pius Font i Quer, una adaptació feta a partir de l'obra "Una dama neoyorquina" de Dorothy Parker que ens farà reflexionar i gaudir envoltats de dones extravagants i les seves vivències.

Finalitzades les entrevistes individuals alumnat de 4rt d'ESO

lbujons on 15/Mar/2021 - 09:07

Des del passat mes de gener, els sis grups de 4rt d'ESO han passat pel servei d'orientació de l'AMPA amb l'objectiu de continuar el seu procés d'orientació. Aquest dilluns, han acabat les entrevistes individuals que han servit per acompanyar i donar tota la informació necessària a l'alumnat perquè pugui decidir millor el seu futur acadèmic. Seguiran altres xerrades informatives i reunions amb el professorat per tal d'assessorar i acompanyar tant a l'alumnat com a les seves famílies.

Canvi de junta de l'AMPA

mcirera on 27/Gen/2021 - 15:17

Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA us comuniquem que, després d’uns quants mesos buscant relleu per fer el canvi de junta, finalment hi va haver un grup de persones que van respondre activament i que van considerar que s’havia de fer tot el possible per mantenir els serveis que ofereix l’AMPA, serveis dels quals ens en beneficiem totes les famílies. Així doncs, al llarg d’aquests últims mesos s’ha renovat la junta directiva de la nostra associació.

Les persones que ocuparan els càrrecs a partir d’ara són les següents:

Presidenta: Marta Sánchez

Secretària: Olga Carneiro

Tresorera: Sònia Puyol

Agrair a les persones que han format part de la darrera junta la seva dedicació i implicació durant uns cursos força agitats. Desitjar força i ànims a la nova junta que segur que sabrà mantenir aquest pont de comunicació imprescindible entre l’institut i les famílies.

Extraescolars: TEATRE i PUNTAL afectades per les restriccions

lbujons on 11/Gen/2021 - 09:52
Degut a les restriccions que s'han aplicat per la situació actual entorn a la COVID-19, les activitats extraescolars als instituts només es poden fer amb els grups bombolla. D'aquesta manera, informem que aquesta setmana les extraescolars del Puntal i de Teatre no es podran fer de forma presencial. El taller de teatre continuarà de manera online com s'ha fet en passades ocasions per les restriccions. 
Tot i que les mesures acaben el dia 17 de gener, anirem informant en relació a les noves instruccions que puguin anar sortint.

Les alumnes del taller de teatre ens desitgen unes bones festes!

lbujons on 17/Des/2020 - 07:44

El passat dimarts va ser l'última sessió del trimestre abans de festes de l'alumnat del taller de teatre i per aquest motiu van gravar una petita escena còmica de Nadal.

El trimestre ha passat molt ràpid i s'han hagut d'adaptar a les circumstàncies que l'entorn ha demanat; presencial, online... és per això que els hi volem agrair l'esforç i la motivació i esperem que l'any vinent puguem continuar amb moltes ganes!

Si voleu veure un fragment del vídeo podeu anar a l'instagram de ;@biblio_pius!!

Bones festes!

Activitats de suport educatiu a les famílies

lbujons on 11/Des/2020 - 09:55

Benvolgudes famílies,

Des de la Diputació de Barcelona s'ofereix, de cara al 2021, a totes les AMPES un conjunt d'activitats informatives, d'orientació i acompanyament adreçades a les famílies, amb l'objectiu d'enfortir la participació educativa i donar eines als pares i mares.   
Des de l'AMPA de l'Institut Pius Font i Quer volem organitzar una d'aquestes xerrades perquè totes les famílies en pugueu gaudir i per això hem preparat un petit formulari on podreu trobar les diverses opcions i temes principals que s'ofereixen perquè d'aquesta manera sigueu els pares i mares qui decidiu. És una enquesta molt ràpida i anònima:
 
 
Gràcies per la vostra participació. 
 
AMPA INS PIUS FONT I QUER

Assemblea general de l'AMPA

lbujons on 12/Nov/2020 - 12:50

Benvolgudes famílies,

El proper dijous 26 de novembre, a les 20:30h, tindrà lloc l'Assemblea General de l'AMPA a través del següent enllaç de l'aplicació Jitsi Meet:

https://meet.jit.si/AssembleaPius2020

(no cal descarregar cap aplicació, només heu de clicar l’enllaç i, seguidament, l’opció “join meeting”)

Des de l'AMPA volem recordar la importància d'assistir-hi i animem a tots els pares i mares a participar activament de l'Assemblea d'enguany ja que a més és l'última amb la junta actual.

Us hi esperem,

Llibre del mes: 'Maravillas' de Brian Selznick

mcirera on 15/Oct/2020 - 10:58

Maravillas és una novel·la gràfica que explica una història sorprenent, però el més sorprenent de tot no és la història en si mateixa, sinó com està explicada. Durant gran part del llibre, Selznick ens narra dues vides paral·leles, una a través de les paraules i l’altra a través de les il·lustracions. Aparentment, les dues vides no tenen res a veure, però s’aniran teixint i entreteixint fins que s’acabaran trobant i... de quina manera!

Una novel·la per a atrevits, per a aquells a qui els hi agradi descobrir noves maneres de llegir.

Aquest llibre es pot agafar en préstec a la biblioteca.

Per més informació i ressenyes podeu consultar el perfil d’instagram @biblio_pius

Taller de teatre

mcirera on 30/Set/2020 - 11:10

Des de l'AMPA de l'institut continuem, un any més, apostant per oferir el TALLER DE TEATRE; assumint l’actualitat però sense deixar de banda l’objectiu principal: la gestió d’emocions, la sociabilitat i el desenvolupament de les capacitats comunicatives de l’alumnat, a part de l’expressió artística

  Calendari

  Tal dia com avui

1469

Matrimoni a Valladolid d'Isabel I de Castella i Ferran V d'Aragó, els futurs Reis Catòlics.

1869

S'estableix a Espanya la pesseta com a unitat monetària.

1934

Mao i els seus seguidors abandonen Kiang-si i inicien la «llarga marxa» a través de la Xina.

1987

En una sola jornada, la Borsa de Nova York perd més de 500 punts, la pitjor caiguda del mercat de valors des del «crack» de 1929.

1989

Camilo José Cela rep el premi Nobel de Literatura.

2001

L'exèrcit d'Israel ocupa la ciutat de Betlem i arrabassa el seu control a l'Autoritat Nacional Palestina.

  Citacions

No pretenguis apagar amb foc un incendi, ni remeiar amb aigua una inundació. Confuci