Informacions

Activitats | Filosofia

Filosofia a secundària

Imatge 0 per Filosofia a secundària

Enviada per xvalls2 el 23/Mai/2013 - 16:47

Vuit instituts de la Catalunya Central participarem, aquest divendres 24 de maig, en la I Jornada de Filosofia a Secundària, de la Catalunya Central, que és previst que reuneixi 300 alumnes de primer de batxillerat, a la Sala 2000 de l'Institut Lacetània, on tindrà lloc. 

La jornada començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 2 del migdia. Constarà de diverses activitats preparades pel Grup de Treball de Filosofia, integrat pel professorat que imparteix aquesta matèria. 

Les activitats es repartiran en tallers ubicats a l'interior del centre i a l'exterior, per l’Avinguda Bases de Manresa. A la una tindrà lloc la conferència-debat: Teletransport i identitat personal; a càrrec del Dr. Josep Macià, professor de la Facultat de Filosofia de la UB i, com a cloenda, hi haurà una actuació musical. Hi sou convidats i convidades!

 


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

Pel maig, cada dia un raig Popluar