Informacions

Sortides | Economia

Cloenda de Fem una Llei

Imatge 0 per Cloenda de Fem una Llei

Enviada per xvalls2 el 16/Mai/2013 - 21:40

Aquest dilluns tingué lloc la sessió plenària del projecte pedagògic Fem una llei.Després de dues sessions en comissió parlamentària, en què l'alumnat de centres de tot Catalunya ha elaborat un projecte de llei sobre Drets d'autor i els seus usos; ahir va arribar el debat parlamentari i la votació. La majoria de ponents van destacar el valor pedagògic de l'activitat en apropar la tasca política a la ciutadania; a la vegada que la vivència del diàlec i del pacte per arribar a consensos. Si voleu podeu llegir la notícia i visionar-la a:


 

Més notícies a la categoria Sortides &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

El secret de l'existència humana no sols està en viure, sinó també en saber per a què es viu. Fiodor Mijailovich Dostoiewsky