Informacions

Activitats | Economia

Idees Joves i xerrada de Kids&us

Enviada per rserenti el 07/Mai/2013 - 07:06

El passat dia 21 de març, els alumnes de 1r de Batx. Econòmic vam tenir dues xerrades.

En la primera va venir un senyor a parlar-nos d’Idees Joves. En aquesta xerrada ens va parlar sobre l’emprenedoria i la originalitat que fan falta alhora de tirar endavant una idea o un projecte. També ens va donar la seva opinió i algun que altre consell quan li vam dir els nostres projectes. Després vam fer un taller que consistia en encistellar una piloteta de bàsquet i podies triar la distància de tir. Segons la distància que escollies et donava la seva opinió comparant-la amb el risc que prendries si haguessis de tirar endavant una empresa.


En la segona xerrada, va venir el Quim Serracanta, un emprenedor manresà que ha fundat una escola danglès coneguda arreu dEuropa, “Kids&Us”. Ell i la seva esposa, després de ser pares, adonant-se del baix nivell danglès que hi ha al país, van decidir crear una escola per als més petits perquè creixessin amb un bon nivell danglès seguint un mètode propi. Ens va dir que langlès era primordial si volíem arribar lluny. També ens va aconsellar que hem de continuar estudiant, i ens va animar a que estudiéssim el que més ens agradés, ja que nhauríem de viure. Sobretot hem daprendre langlès i, si podem, també altres idiomes , tants com puguem, i agafar experiència, ja que es mira molt i és importantíssim.

Ari Creus i Lídia Vilà

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

Cometre un error i no corregir-lo és un altre error major. Confuci