Informacions

Sortides | Economia

Visita a Masats i Ausa

Imatge 0 per Visita a Masats i Ausa

Enviada per rserenti el 20/Mar/2013 - 14:22

El dia 15 de Febrer vam anar a visitar dues empreses, Masats i Ausa. A primera hora del matí vam anar a Masats, una empresa que es dedica al sector de la metal·lúrgica, fabriquen portes d'autocars, autobusos, trens, entre d'altres. Primer de tot, ens van fer una xerrada en la qual ens van explicar la logística de l'empresa. Després, ens van ensenyar la fàbrica i el seu procés de fabricació.

Més tard vam anar a visitar una altra empresa, Ausa, la qual fa maquinària per a la construcció, de medi ambient... Allà ens van fer una altra xerrada en la qual ens van explicar els diferents productes que tenen i també ens van ensenyar el seu procés de fabricació. Va ser una experiència molt bona ja que vam poder veure tot el que anteriorment havíem fet a classe i els processos de fabricació dels diferents productes.

Laura Gonzàlez

Cristina Martí


 

Més notícies a la categoria Sortides &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

La nova versió fallarà així que haguem esborrat l'antiga. Principi de modernització