Informacions

Concursos | Matemàtiques

Problemes a l'esprint

Imatge 0 per Problemes a l'esprint

Enviada per ppares el 18/Feb/2013 - 08:21

Un grup d'alumnes del nostre institut va participar el passat 13 de febrer en l'edició d'aquest any del concurs Problemes a l'esprint per a equips de 3r i 4t d'ESO.


El nostre equip va estar format per Aura Idígora, Marc Closas, Oriol Panadès, Claudia Palà, Robert Prat, Alba Vidal, Queralt Anglada, Aina Cecchini, Berta Grau, Paula Ferrer, Mònica Palà, Guillem Perramon, Roger Porta, Clàudia Resa, Climent Solà i Ernest Sorinas.

En aquesta edició hi van participar 61 equips de diferents centres de Catalunya i el País Valencià . L'equip format pels nostres alumnes és un dels 31 que varen resoldre satisfactòriament tots els problemes i un dels 10 en enviar correctament les respostes dels dos reptes suplementaris.

Si voleu fer una ullada a la classificació dels centres i als enunciats dels problemes podeu fer-ho a: http://www.cangur.org/esprint/34eso13/resultats.htm

Enhorabona a tots!

 

Més notícies a la categoria Concursos &  Matemàtiques

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Si estudio la llengua de l'altre i l'altre no respecta la meva, parlar la seva llengua deixa de ser un gest d'obertura per a transformar-se en un acte de vassallatge i de submissió Amin Maalouf