Informacions

Sortides | Economia

Visita a les empreses ColaCao i Danone

Imatge 0 per Visita a les empreses ColaCao i Danone

Enviada per rserenti el 14/Gen/2013 - 13:28

El dimecres 9 de gener els grups dels crèdits variables de “Economia i producció” de 2n d'ESO, “Emprenedoria” de 3r d'ESO i els d'Economia de 1r de Batxillerat vam visitar les empreses ColaCao (del grup Nutrexpa) de Parets del Vallés i la Danone; també a Parets. Vam sortir a 2/4 de 9 de l'institut direcció a la fàbrica de Colacao, un cop a allí, ens van posar un vídeo sobre la història i la producció de ColaCao; després vam veure tot el procés de producció i d'envasament de ColaCao en pols, també ens van ensenyar els laboratoris on es comprova que el Colacao tingui la millor qualitat.


Després, ens van fer un estudi sobre el què més ens agradava del Grup Nutrexpa (que inclou les empreses Phoskitos, ColaCao, Cuétara, la Piara...) ens van deixar esmorzar tot el que nosaltres volguéssim del Grup Nutrexpa per veure que era el que més agradava. Finalment ens van regalar uns petits obsequis que incloïen una sèrie de productes del grup.

Vam dirigir-nos cap la fàbrica de Danone, tot i que, la visita va ser una mica breu; vam conèixer algunes coses curioses com per exemple que el nom de Danone ve de Dani i One o que un iogurt “caducat” no et pot fer cap mal. Cal dir, que vam aprendre tot el procés que fa un iogurt per arribar a la nostra nevera. Abans de tornar, vam poder gaudir d'una degustació dels productes. Ens van donar uns quants productes de Danone. Vam tornar a Manresa a les dues.

Vam aprendre moltes coses i vam menjar molt!

Arnau Ballesteros.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

La tripulació del cuirassat rus Potemkin s'amotina a Sebastòpol, i el vaixell es refugia al port romanès de Constanza.

1910

Porfirio Díaz és elegit per setena i última vegada president de Mèxic.

1946

S'enfonsa a les illes Balears el submarí espanyol C-4 després de xocar amb el destructor Lepant. Moren els seus 60 tripulants.

1948

Les potències occidentals decideixen establir un pont aeri per assegurar el proveïment de Berlín.

1957

L'empresa espanyola Seat posa a la venda el cotxe 600, que es va convertir en un símbol del progrés a Espanya.

1977

Torna a Espanya Josep Tarradellas, president de la Generalitat de Catalunya a l'exili.

  Citacions

La tardor, porta la tristor. Popular