Informacions

Sortides | C. Socials

Sortida a la Manresa medieval

Imatge 0 per Sortida a la Manresa medieval

Enviada per nreguant1 el 13/Des/2012 - 12:38

Aquest dimarts, dia 11 de desembre, els alumnes de 2n d'ESO i els de la USEE vam fer una sortida per tal de poder veure aquells elements de l'Edat mitjana que s'havien treballat a l'aula. Es va anar primer al Museu Comarcal de Manresa on ens vam dividir en quatre grups. Es va comentar la maqueta de la ciutat de Manresa del segle XIV que es troba al Museu i, posteriorment, vam visitar la Basílica de la Seu i el carrer del Balç. Van ser quatre hores molt ben aprofitades i que van satisfer a tothom, alumnes i profes!


 

Més notícies a la categoria Sortides &  C. Socials

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

El pensament català rebrota sempre i sobreviu als seus il·lusos enterradors Francesc Pujols