Informacions

Sortides | Alumnat

Sortida a Parcaventura, al peu del Pedraforca

Imatge 0 per Sortida a Parcaventura, al peu  del Pedraforca

Enviada per jfons el 19/Oct/2012 - 12:09

Dijous, quan vaig arribar a l’institut vaig anar directe cap a davant la porta d’entrada de l’institut, on hi havien els altres companys. Després de que els professors comptessin si hi érem tots, vam anar cap a l’autobús i ens hi vam estar una bona estona fins a arribar a Parcaventura, a prop del Pedraforca. Al sortir de l’autobús feia molt fred, tot i així vam esmorzar en deu minuts i ens vam dividir ens dos grups: un que aniria a veure un poblat antic per allà al costat i l’altre que aniria a les tirolines: Quan els grups acabessin s’intercanviarien els llocs.


A mi em va tocar anar primer a veure el poblat, com que havia plogut la nit anterior, el camí relliscava bastant i havíem d’anar amb compte; quan vam arribar, sols en quedava poca cosa del poblat, feia temps que no estava habitat o sigui que només en quedaven algunes pedres que havien format part de les parets de les cases. Ens vam assentar i ens van explicar perquè l’havien situat allà, com anaven a buscar aigua, etc. 

Al cap d’una estona vam tornar al lloc on l’autobús estava aparcat, vam entrar a la recepció i ens van posar els arnès per poder pujar a les tirolines. Un cop posats, hi vam anar i ens van ensenyar com anar segurs tota l’estona: mai podíem no estar assegurats per enlloc, ja que si algú ens empentava o l’arbre es movia i quèiem, ens faríem mal. Quan ja ens ho havien explicat tot, vam pujar als arbres i vam començar. A mi em va costar molt un tros del circuit que hi havia una xarxa de dos metres d’alçada i més o menys el mateix d’amplada, l’havies de passar agafant-hi i fent força de braços. El que més em va agradar va ser la tirolina, no sé dir el perquè, però em va agradar.

Després de fer el circuit petit, vaig fer el circuit gran, no més difícil, però sí més alt; això el feia una mica més complicat. Quan vaig acabar el gran, vaig voler fer un queera més gran que el primer i més petit que el segon, però ja ni hi havia tempsi no el vaig poder fer. Em vaig treure l’arnès i vaig anar fins al lloc on l’autobús estava aparcat. Allà em vaig prendre un segon esmorzar: tenia molta gana i era la una del migdia. Al cap d’una estona, quan ja havíem parlat sobre el que ens havia agradat i el que ens havia fet por, ens van contar per si es deixaven a algú i vam pujar a l’autobús. La tornada se’m va fer més llarga que l’anada, segurament perquè tenia gana, però quan vam arribar, vaig anar ràpidament fins a casa, per poder reposar després d’un matí tan cansat.

Gina Clotet  (3r ESO)

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Cal saber que no existeix un país damunt la terra on l'amor no hagi convertit als amants en poetes. Voltaire