Informacions

Sortides | Alumnat

Sortida a Parcaventura, al peu del Pedraforca

Imatge 0 per Sortida a Parcaventura, al peu  del Pedraforca

Enviada per jfons el 19/Oct/2012 - 12:09

Dijous, quan vaig arribar a l’institut vaig anar directe cap a davant la porta d’entrada de l’institut, on hi havien els altres companys. Després de que els professors comptessin si hi érem tots, vam anar cap a l’autobús i ens hi vam estar una bona estona fins a arribar a Parcaventura, a prop del Pedraforca. Al sortir de l’autobús feia molt fred, tot i així vam esmorzar en deu minuts i ens vam dividir ens dos grups: un que aniria a veure un poblat antic per allà al costat i l’altre que aniria a les tirolines: Quan els grups acabessin s’intercanviarien els llocs.


A mi em va tocar anar primer a veure el poblat, com que havia plogut la nit anterior, el camí relliscava bastant i havíem d’anar amb compte; quan vam arribar, sols en quedava poca cosa del poblat, feia temps que no estava habitat o sigui que només en quedaven algunes pedres que havien format part de les parets de les cases. Ens vam assentar i ens van explicar perquè l’havien situat allà, com anaven a buscar aigua, etc. 

Al cap d’una estona vam tornar al lloc on l’autobús estava aparcat, vam entrar a la recepció i ens van posar els arnès per poder pujar a les tirolines. Un cop posats, hi vam anar i ens van ensenyar com anar segurs tota l’estona: mai podíem no estar assegurats per enlloc, ja que si algú ens empentava o l’arbre es movia i quèiem, ens faríem mal. Quan ja ens ho havien explicat tot, vam pujar als arbres i vam començar. A mi em va costar molt un tros del circuit que hi havia una xarxa de dos metres d’alçada i més o menys el mateix d’amplada, l’havies de passar agafant-hi i fent força de braços. El que més em va agradar va ser la tirolina, no sé dir el perquè, però em va agradar.

Després de fer el circuit petit, vaig fer el circuit gran, no més difícil, però sí més alt; això el feia una mica més complicat. Quan vaig acabar el gran, vaig voler fer un queera més gran que el primer i més petit que el segon, però ja ni hi havia tempsi no el vaig poder fer. Em vaig treure l’arnès i vaig anar fins al lloc on l’autobús estava aparcat. Allà em vaig prendre un segon esmorzar: tenia molta gana i era la una del migdia. Al cap d’una estona, quan ja havíem parlat sobre el que ens havia agradat i el que ens havia fet por, ens van contar per si es deixaven a algú i vam pujar a l’autobús. La tornada se’m va fer més llarga que l’anada, segurament perquè tenia gana, però quan vam arribar, vaig anar ràpidament fins a casa, per poder reposar després d’un matí tan cansat.

Gina Clotet  (3r ESO)

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1792

Comença la mesura del meridià de París, que va de Dunkerque a Barcelona. Va ser l'origen de l'establiment del Sistema Mètric Decimal.

1870

Exiliada a París, Isabel II firma l'abdicació a favor del seu fill, el futur rei Alfons XII.

1991

L'Assemblea de Croàcia aprova la decisió constitucional de sobirania i independència de la República de Croàcia.

1991

L'Assemblea d'Eslovènia s'autoproclama Estat sobirà, fet que provoca lluites sagnants durant dos dies.

1994

Els soldats russos desfilen per Berlín abans de la seva retirada del sector oriental de la ciutat, on hi han estat 50 anys.

1998

El Partit Unionista de l'Ulster (UUP) guanya les eleccions legislatives d´aquesta província.

  Citacions

Sabéssiu lo català sabríeu què és l'enyorança: la malaltia dels cors transplantats en terra estranya Jacint Verdaguer