Informacions

Activitats | Economia

Joc del tercer món

Enviada per rserenti el 11/Oct/2012 - 10:45

El dia 3 d'Octubre a l'optativa Conèixer Món va venir la Gemma de l'entitat Flors Cirera. Va venir a fer-nos un joc.

El joc consistia en fabricar cubs el que més en feia guanyava. Nosaltres tots teníem coses diferents: paper, tisores, celo, una plantilla per fer cubs, llapis i en quantitats diferents.Hi havia gent que no tenia suficient material, i havien de negociar amb els altres grups, per exemple tenien molt paper i no tenien eines o a l'inrevés. Segons qui tenia més ben fets i en quantitat els cubs guanyava. El rerafons del joc és veure la diferència que hi ha entre els països del Sud i del Nord, la pobresa d'alguns i la riquesa dels altres, uns tenen els recursos i els altres tenen les màquines i les eines.

Hem d'intentar no tenir un món tan mal repartit i més just.

Aida Torres i Carla Soriano.


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Tan sols hi ha una cosa al món pitjor que parlin d'un mateix, i és que no en parlin Oscar Wilde