Informacions

Activitats | Economia

Músiques del món

Enviada per rserenti el 11/Oct/2012 - 10:45

A una de les classes de l’optativa Conéixer Món va venir una noia de l’Ajuntament de Manresa, l’Alba. El primer que vam fer va ser posar gomets en un mapa del món, als països que coneixíem a gent, com per exemple, familiars, amics, amics de cosins, etc. Després d’això vàrem estar parlant una bona estona com és que coneixíem a tanta gent de països diferents.

Llavors l’Alba ens va explicar que havia portat un CD, “Aigua Llum”. L’havien enregistrat gent de Manresa que provenien de diferents països. Algunes cançons ens van fer molt de riure i d’altres ens van agradar molt. Després l’Alba ens va donar uns instruments de diversos països i mentre sonava una cançó, els havíem de tocar al so de la música.

Va ser molt interessant.

Arnau i Kilian.


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

La gent ensenya per a dissimular la seua ignorància, de la mateixa manera riu per a ocultar les seues llàgrimes. Oscar Wilde