Informacions

Opinió | Economia

Conèixer món

Enviada per rserenti el 10/Oct/2012 - 12:37

Aquest crèdit el fa la Rosa Serentill, que és la professora d’ Economia a batxillerat. L’optativa consisteix en fer un viatge virtual a un país on hi hagi una ONG que ajudi a les persones més desfavorides. La nostra ONG és SETEM, i aquesta ONG ens ha assignat el país de Nicaragua. És a aquest país on farem el viatge virtual per aprendre a fer turisme responsable. El turisme responsable consisteix en respectar les costums del país, la cultura, la política, els drets humans, la seva producció i moltes altres coses.


Al final tota la investigació que farem durant tot el viatge serà gravada en una maqueta de ràdio que tindrà un temps de 10 minuts per grup.

Aquest treball es farà en grups de dues o tres persones:

  • El Joan i l’Arnau Ballesteros fan les festes i la música de Nicaragua.
  • L’Oussama i l’Arnau Anguera fan la població i política de Nicaragua
  • L’Arnau Deig i el Kilian fan la geografia i el clima de Nicaragua.
  • La Júlia i la Rosi fan la cultura de Nicaragua.
  • La Carla, l’Aida i la Nesla fan l’economia i moneda

Júlia i Nesla

 

Més notícies a la categoria Opinió &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Una llengua es manté amb solidesa temps i temps si reïx a prestigiar-se entre els parlants i mentre viu prestigiada Jaume Vallcorba i Rocosa