Informacions

Sortides | Alumnat

Cala Montjoi: 2n dia

Enviada per jfons el 13/Jun/2012 - 11:49

Ens vam llevar a les 8 aproximadament, molt cansats per la discoteca del dia anterior. Vam anar a esmorzar i a preparar-nos la roba i vam anar a continuar fent el treball del credit de síntesi a la terrassa. Després de 2 hores vam anar a la tirolina on ens van explicar les instruccions i mesures de seguretat. Ens hi vam tirar uns quants cops i al cap de 2 hores més vam tenir estona lliure i vam aprofitar per banyar-nos a la platja. Vam anar a vestir-nos als bungalows i vam anar a dinar.


A les 4, després  de l’estona lliure, començaven les activitats de tarda, a nosaltres ens tocava piragua i després rocòdrom. Ens vam dirigir al mar amb el banyador, encara que plovisquejava una mica. Ens va explicar 4 coses bàsiques i de seguida vam entrar al mar. Ens vam divertir molt fent el burro i remant. Vam arribar fins a unes roques, ens vam banyar una mica, vam donar la volta i vam tornar. Estàvem xops i havíem d’anar al rocòdrom, així que ens vam canviar de seguida de roba i vam entrar al “teatro” on hi havia el rocòdrom. També ens van fer una explicació de com ho havíem de fer i ens vam enfilar fins a dalt de tot.

Encara teníem 2 hores de classe i ens estàvem congelant. Vam passar les 2 hores fent el treball i vam anar als bungalows a dutxar-nos. Tot seguit vam anar a sopar I després a preparar-nos pel joc de nit, que consistia en, per grups, fer una gincana tot mitjançant les constel·lacions i competint amb un altre institut amb la quan compartim la “ciutat de vacances”. Despré d’un dia esgotador i molt divertit vam anar a dormir.

Devi Rubí i Clàudia Palà

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

Ella somreia entre les seves llàgrimes Homer