Informacions

Sortides | Alumnat

Arribada a Cala Montjoi

Imatge 0 per Arribada a Cala Montjoi

Enviada per jfons el 12/Jun/2012 - 12:32

Quan els nois i noies de 2n d'ESO vam arribar a l’insti a las 7:15 tothom estava  només per  les maletes i pujar a l’autocar. Molts estaven mig adormits.

L’autocar anava molt lent, hi havia molta gent i el viatge es va fer un mica llarg.

Vam arribar a Empúries a les 10:30. Vam esmorzar; ens vam dividir en 3 grups i ens van assignar un monitor que s’encarragarria de fer-nos l’explicació.

La xerrada i la visita per les ruïnes, va estar bé, perquè ens va ajudar a fer part del crèdit de socials, però va ser una mica cansat.


Quan vam acabar de visitar les ruïnes, vam anar cap al port, on vam agafar el vaixell que ens va portar cap a Cala Montjoi. Allà ens ho vam passar molt bé. La temperatura era adequada, el paisatge era molt bonic i ens vam divertir molt.

Un cop vam veure la platja de Cala Montjoi, ens vam decebre una mica, ja que ens pensàvem que seria més gran i més maca.

Més endavant, un cop vam haver arribat, ens vam presentar els monitors i vam reconèixer la zona. Ens vam adonar que en realitat tot plegat era força acollidor i s’hi estava molt bé.

Quan van acabar d’explicar-nos les normes, com anava tot i repartir-nos les claus ens van deixar temps per instal·lar-nos i dinar. Els bungalows estaven molt bé en general a tots ens van agradar.

A les 3:30 ens van tornar a reunir i ens van explicar un parell de coses que quedaven pendents i ens van repartir els dossiers i els horaris.

A les 4 vam començar les activitat de la tarda que vam estar fent fins les 8 (A les sis vam fer una petita pausa per berenar). Alguns feien naturals, d’altres feien piragüisme, tirolina etc…

A partir de les 8, vam tenir temps lliure per dutxar-nos, arreglar-nos i preparar-nos per sopar (alguns tot i que plovia una mica, i feia vent, es van atrevir a banyar-se a la platja).

A les 8:40 vam quedar al menjador per sopar (vam tenir fins les 9:30 perfer-ho).

Vam quedar a la zona dels nostres bungalows, a les 9:45, per anar tots junts a la disco. Alguns van arribar tard, així, que ens van renyar, i vam haver d’estar 15 minuts sota la pluja i el vent, esperant poder anar a la disco.

Per fi, a les 10:10 vam arribar a la disco. Era molt guai, tot i que feia molta calor i suàvem moltíssim. La música estava molt alta , vam ballar molt i ens ho vam passar genial.

Cap a les 12:30 vam anar cap els bungalows. Estàvem molt cansats, tot i així, molts no van poder dormir.

Amelia Alvarez i Marc Grados

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

No és pas la força sinó la duració dels grans sentiments que fa grans els homes. Nietzsche