Informacions

Premis | Economia

Alumnes premiats al VIII Concurs Idees Joves

Imatge 0 per Alumnes premiats al VIII Concurs Idees Joves

Enviada per rserenti el 29/Mai/2012 - 16:28

Dijous passat, dia 24 de maig, els alumnes d'empresa vam assistir a l’Auditori de Caixa Manresa a l’entrega de premis corresponents a la VIII edició del concurs d’IDEES JOVES que organitza l'Ajuntament de Manresa. Molts participants de l'institut Pius Font i Quer van quedar finalistes i dos d’ells, van rebre el premi de 300€ en diferents categories. Felicitar al Joan Selga de 1r de batxillerat A, amb una idea d'un plat amb làmines transparents d'un sol ús i reciclables i a l’Adrià Machado de 2n de batxillerat C amb un pla d'empresa de creació d'un blog per la venda dels seus dissenys de moda. Esperem poder participar l’any que ve amb moltes més idees noves i a per més premis.


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Premis &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

Manual: l'element del sistema informàtic que és incomprensible. De les Lleis de Murphy.