Informacions

Activitats | Economia

El país dels estudiants

Enviada per rserenti el 17/Abr/2012 - 06:42

Els de primer de batxillerat de la branca econòmica de l’institut s’han presentat en un concurs en el qual participa tot l'estat espanyol, organitzat pel diari El País.

Aquest concurs consisteix a realitzar un diari entre tota la classe, on consten seccions com el medi ambient, cultura i societat, el teu entorn, esports, dues o tres notícies en cada apartat. Al diari, també hi ha d’altres concursos individuals com el de millor fotografia, millor tira còmica, millor cartell publicitari, etc., concursos en què alguns/es alumnes de l’institut s’ han volgut presentar.

Per poder tirar endavant aquest projecte, cada dimecres  l'alumnat de primer de batxillerat es reuneix a l' aula d’informàtica 3 per organitzar, realitzar i dividir la feina. D’aquesta manera es té la intenció de poder presentar el diari el 17 d’abril.

Ha estat tota una experiència.

Laura Fernandez Cruz

1 Batxillerat A


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

Els diners no fan cap olor. Vespasià