Informacions

Projectes | Economia

Fem una llei

Enviada per rserenti el 27/Mar/2012 - 07:11

El passat 20 de gener d'aquest any, els alumnes d'Organització d'Empresa de 1r. de batxillerat vam anar al Parlament de Barcelona acompanyats d'en Xavier Valls i la Rosa Serentill.

Havíem treballat a l’aula en grups de quatre en el Projecte 'Fem una Llei', una simulació de l' elaboració d'una llei sobre l’ús de les noves tecnologies. D’aquests grups de quatre, després només dos vam poder anar al Parlament. Allà al Parlament, havíem de reunir-nos en Comissions i intentar modificar les normes d'ús a menors en els ordinadors públics com per exemple a les biblioteques. Cada grup de dos, havia preparat prèviament què és el que volia canviar respecte a l'esbós per fer la llei. Un cop allà, ens vam ajuntar amb escoles de tot Catalunya i vam compartir les nostres idees. Després d’una pausa, vàrem tornar a les sales a rematar la feina.

Ramon Barlam


 

Més notícies a la categoria Projectes &  Economia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Qualsevol dia pot sortir el sol Qualsevol nit pot sortir el sol Hume/Sisa