Informacions

Sortides | C. Socials

#ebre2012

Enviada per jmarin el 23/Mar/2012 - 14:59

Aquests propers dilluns 26 i dimarts 27 de març els i les alumnes de 2n de batxillerat baixaran un any més a les terres de l'Ebre. Les Batalles de l'Ebre s'ha convertit en una de les sortides del centre que més recorden els alumnes un cop deixen l'institut, i no és per menys. Al llarg d'aquests dos dies descobreixen unes terres amb una forta personalitat, unes terres sovint oblidades i amb una càrrega emotiva molt gran. Visitar els escenaris de la Batalla de l'Ebre del 38 i impregnar-se del que aquells camps encara destil·len no deixa indiferent.

Aquest any podreu seguir la sortida de la mà dels mateixos alumnes tot consultant l'etiqueta #ebre2012 a twitter. Aquí a la pàgina de centre també ho podeu veure al bloc de la dreta.


 

Més notícies a la categoria Sortides &  C. Socials

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Aprèn-ho tot, veuràs després que res no és superflu Hug de St Víctor