Informacions

Premis | Filosofia

Crit de Dona

Imatge 0 per Crit de Dona

Enviada per xvalls2 el 07/Mar/2012 - 17:23

L'alumnat de 1r batx., ens hem adherit a la conmemoració internacional del 8 de març, Dia de la Dona Treballadora. A la façana del centre podeu contemplar la nostra expressió iconogràfica. Però també ens hem presentat a la convocatòria literària Crit de Dona, organitzada pel Centre d'Atenció a la Dona Montserrat Roig, de l'Ajuntament de Manresa, i l'Editoral Salamandra. Us volem fer partíceps de la nostra satisfacció, ja que el jurat ens ha premiat en les dues categories:

  • Primer Premi de Microrelat: Mar Morral Puigmal (1B)
  • Segon Premi de Microrelat: Maria Perramon Mascaró (1A)
  • Segon premi de Poesia: Maria Rubiralta, Marta Camprubí, Paula Rodríguez, Erika Retamoso i Marc Martínez (1C)

Us convidem a lliurament de premis, que tindrà lloc el dijous, 8 de març, a 2/4 de 8 a l'Auditori de la Biblioteca del Casino.


 

Més notícies a la categoria Premis &  Filosofia

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

No estic d'acord amb el què dius, però defensaré fins la mort el teu dret a dir-ho Voltaire