Informacions

AMPA

Avís important AMPA

Enviada per jmarin el 18/Gen/2012 - 19:20

Benvolguts/des pares i mares d’alumnes,

Mitjançant aquesta circular us volem informar que el proper dia 6 de febrer del 2012 es passarà a cobrament domiciliat el darrer rebut corresponent a “Activitats, dossiers i sortides” del present curs.

L’import correspondrà al 40% pendent del total a pagar per cada alumne/a, segons el nivell que estigui cursant i el seu saldo anterior; per tant, es tractarà d’un rebut personalitzat.

Totes aquelles domiciliacions que han estat retornades fins ara, han quedat excloses de la base de dades per no generar despeses per devolució. Així doncs, aquells alumnes que es trobin en aquest supòsit hauran de fer un ingrés per transferència, o bé en metàl·lic, al compte corrent corresponent, per tal de tenir saldo suficient per a la resta de l’any acadèmic. Per a qualsevol dubte, teniu informació al portal de centre i també podeu adreçar-vos al/ a la tutor/a del vostre/a fill/a o bé directament a secretaria


 

Més notícies a la categoria AMPA

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Eduqueu els nens i no serà necessari castigar els homes. Pitàgores de Samos