Informacions

Centre | Institut

Festival de Nadal

Imatge 0 per Festival de Nadal

Enviada per jmarin el 22/Des/2011 - 19:46

Avui, al teatre Conservatori, l'institut Pius Font i Quer ha realitzat el seu primer Festival de Nadal del segle XXI. No cal dir que les expectatives creades les darreres setmanes han estat més que cobertes, les hores d 'assaig més que justificades i els esforços i il·lusions més que recompensats. L'espectacle ha estat senzillament impressionant. Des de la comissió d'activitats volem felicitar a tots i cadascun dels participants en el Festival perquè VOSALTRES SÍ QUE VALEU!!!!!

Us deixem unes poques fotos que podeu veure tot ampliant la notícia.


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Institut

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Si aquell que diu ser el teu millor amic et clava un punyal a l'esquena, desconfia de la seva amistat. Les Luthiers