Informacions

Sortides | Llen. estrangeres

London's calling

Imatge 0 per London's calling

Enviada per jmarin el 22/Des/2011 - 19:17

Aquests darrers dies d'any, 18 alumnes de 2n de batxillerat han tingut l'oportunitat de visitar Londres. A banda de comprovar que la pluja britànica no és cap mite, han tingut ocasió de visitar llocs com Picaddilly, Westminster, Hyde Park, Tower Bridge o museus com el British o el Natural History. Petits esboços de cultura anglesa per tot arreu que de ben segur recordaran molt de temps. I parlant de temps, també van trepitjar el famós meridià de Greenwich, origen del sistema horari actual.


 

Més notícies a la categoria Sortides &  Llen. estrangeres

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Missatge d'error: Petició per tal que donis la teva aprovació abans que es destrueixin les teves pròpies dades. De les Lleis de Murphy.