Informacions

Centre

Informació Consergeria

Enviada per jmarin el 13/Des/2011 - 14:37

Benvolguts/des pares i mares d'alumnes,

Degut a la baixa per accident, des de fa més de cinc setmanes, d'un dels nostres conserges s'han hagut de redistribuir diverses tasques que, habitualment, es feien des de Consergeria; tot i així, encara no podem donar l'abast, amb la cura que caldria, a  tots els serveis que s'oferien anteriorment.

Per aquest motiu, i de manera provisional fins que es reincorpori amb normalitat el senyor Gabriel o bé ens posin un substitut,  l'institut deixarà d'imprimir treballs que ens porten els alumnes amb el seu pen-drive i,  a més, no realitzarà la tongada de trucades diàries informant les famílies de l'alumnat absent.

Esperem que entenguin que les mesures es prenen davant la negativa de l'Administració a l'hora de cobrir aquesta baixa llarga i forçats per la situació actual.


 

Més notícies a la categoria Centre

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

La major saviesa que existeix és conèixer-se a un mateix. Galileu Galilei