Informacions

Sortides | Tecnologia

Sortida a l'abocador

Imatge 0 per Sortida a l'abocador

Enviada per mriera el 07/Des/2011 - 15:04

Els passats dies 16 i 17 de novembre els nostres alumnes de 2n d’ESO van fer una sortida a l’abocador per tal conscienciar-los de la necessitat d'aplicar les quatre R’s (Reduir, Reutilitzar, Reciclar i Recuperar) a fi d’estalviar en primeres matèries i energia, disminuir la contaminació, i, a més, allargar la vida dels abocadors.

En aquesta visita ens vam trobar amb el falconer. Sabeu quina funció tenen els falcons en un abocador? Demaneu-ho als alumnes de 2n d’ESO!


 

Més notícies a la categoria Sortides &  Tecnologia

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

El català és un animal que s'enyora Josep Pla