Informacions

Activitats | Filosofia

Visiteu-nos a Sensacions i Mirades

Imatge 0 per Visiteu-nos a Sensacions i Mirades

Enviada per xvalls2 el 23/Nov/2011 - 15:13

Els alumnes de primer de batxillerat, per commemorar el dia internacional contra la violència de gènere, ens adherirem, conjuntament amb d’altres centres, a l’acta ciutadà, que tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament, el divendres 25. Per entendre el significat d’aquesta trista diada, hem fet un treball previ a l’aula, on hem elaborat manifestos, poemes, pel·lícules, còmics i murals que podeu contemplar en l’exposició: Sensacions i Mirades, que romandrà oberta del 22 de novembre fins al 1 de desembre, al vestíbul de la Biblioteca del Casino. També hi podreu veure les nostres fotografies, on ens posem a la pell de les víctimes per violència de gènere. Quan la visiteu, tingueu curiositat, Obriu i Contempleu les caixes empàtiques, en les quals hem expressat el que senten i sentim quan som víctimes de la violència de gènere. Esperem que us plagui!


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

El savi sap què ignora. Confuci