Informacions

Activitats | Filosofia

Enhorabona!!!!

Imatge 0 per Enhorabona!!!!

Enviada per xvalls2 el 22/Nov/2011 - 18:12

"Dues alumnes del Pius Font i Quer guanyen el concurs de manifestos. El Servei d'Informació i Atenció a la Dona de l'Ajuntament (SIAD Montserrat Roig) i la representant del Consell Municipal de la Dona, Montse Roldán, ens han  informat que dues alumnes de l’Institut Pius Font i Quer ha estat les guanyadores del concurs de manifestos i que havia estat difícil la elecció ja que es van presentar textos molt bons, uns cinquanta. El concurs va comptar amb la participació d’alumnes del Pius Font i Quer, El Pilar, Lluis de Peguera, Santa Rosa de Lima, Joviat i Lacetània"

Felicitats a la Tània Pujol i la Khatia Sarmiento, que en ser el manifest escollit, esdevindrà el text institucional de tots els actes entorn del 25 de novembre, on serà publicat i llegit. També el nostre reconeixement a la Gisela Guirado, que ha obtingut el tercer premi.


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

Si estudio la llengua de l'altre i l'altre no respecta la meva, parlar la seva llengua deixa de ser un gest d'obertura per a transformar-se en un acte de vassallatge i de submissió Amin Maalouf