Informacions

Sortides | Alumnat

Cala Montjoi. 2n ESO 2n dia

Enviada per jfons el 08/Jun/2011 - 11:29

Ahir dia 7 de Juny, com el primer dia ens va costar a tots despertar-nos, alguns van arribar una mica tard a esmorzar, al acabar el esmorzar cadascun se’n va anar a fer les seves activitats corresponent, les activitats solem durar una hora, però el temps ens va jugar una mala passada, tots el núvols foscos que hi havien van descarregar tota la pluja.

Es van suspendre moltes activitats a causa de el mal temps i ven anar a refugiar-nos de la pluja a la sala del Karaoke.


Al Karaoke ven continuar fer el treball de síntesi, un cop acabat el treball lliure ens van repartir les claus per anar als nostres bungalows corresponents. La majoria de les persones es van dutxar, però n’hi va haver que no, tots ens vam preparar per anar a sopar, algunes persones van arribar tard sobretot les nenes. Un cop acabat el sopar ens vam anar a rentar les dents i a descansar als nostres bungalows respectius, per després poder anar al teatre per començar els jocs de nit. A quasi tota la gent li va agradar els jocs que hi havia, vam acabar sobre les dotze de la nit i el Manolo ens va repartir les claus corresponents per anar silenciosament i amb tranquil·litat màxima als nostres bungalows. Alguns van tardar en adormir-se, i alguns altres els van castigar a fora i altres van descansar completament, i fins aquí es va acabar un dia mes des de estar a Cala Montjoi.

Erick Jair Jaramillo Mesias
Guillem Galan
Jonathan Rodríguez

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

Només sé que no sé res. Sòcrates