Informacions

Activitats | Alumnat

Nassos, nassos, nassis

Imatge 0 per Nassos, nassos, nassis

Enviada per mtorra1 el 03/Jun/2011 - 18:59

Dimarts passat, 1 de juny, l'alumnat que participa el Taller de Teatre del Pius va fer la representació de l'obra de Quin Canals NASSOS, NASSOS, NASSIS a la sala Els Carlins de Manresa, dirigits per Ada Andrés Arisa. Van fer dues representacions: la primera a les 12 del migdia per a l'alumnat de 1r i 2n d'ESO del Pius, i la segona, a 2/4 de 9 del vespre, oberta a tothom (família, amics, coneguts...). Volem felicitar tant els actors i les actrius com l'Ada per la bona feina feta. L'obra va agradar molt, tant el text com la representació. Esperem que en un futur puguem continuar gaudint d'aquesta activitat.


La representació del Pius cloïa la 22a Mostra de Teatre als Instituts al Bages. Pensada per a un públic jove, l'obra repassa, d'una manera distreta, però no per això menys crítica, la història d'Europa en un dels seus moment més cruels i esgarrifosos: l'inici del nazisme i la segona guerra mundial. S'hi veuen retratats el racisme, la xenofòbia, l'explotació econòmica o els conflictes entre cultures. Ens fa pensar, també, com n'estem de propers, cada dia, de relliscar pel pendent de la inèrcia irresponsable. És una obra que permet fer-ne un comentari posterior amb l'alumnat, ja que els temes insinuats continuen essent, en part, molt d'actualitat i demanen una reflexió.  

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

Donar l'exemple no és la principal manera d'influir sobre els altres; és l'única manera. Albert Einstein