Informacions

Activitats | Alumnat

Nassos, nassos, nassis

Imatge 0 per Nassos, nassos, nassis

Enviada per mtorra1 el 03/Jun/2011 - 18:59

Dimarts passat, 1 de juny, l'alumnat que participa el Taller de Teatre del Pius va fer la representació de l'obra de Quin Canals NASSOS, NASSOS, NASSIS a la sala Els Carlins de Manresa, dirigits per Ada Andrés Arisa. Van fer dues representacions: la primera a les 12 del migdia per a l'alumnat de 1r i 2n d'ESO del Pius, i la segona, a 2/4 de 9 del vespre, oberta a tothom (família, amics, coneguts...). Volem felicitar tant els actors i les actrius com l'Ada per la bona feina feta. L'obra va agradar molt, tant el text com la representació. Esperem que en un futur puguem continuar gaudint d'aquesta activitat.


La representació del Pius cloïa la 22a Mostra de Teatre als Instituts al Bages. Pensada per a un públic jove, l'obra repassa, d'una manera distreta, però no per això menys crítica, la història d'Europa en un dels seus moment més cruels i esgarrifosos: l'inici del nazisme i la segona guerra mundial. S'hi veuen retratats el racisme, la xenofòbia, l'explotació econòmica o els conflictes entre cultures. Ens fa pensar, també, com n'estem de propers, cada dia, de relliscar pel pendent de la inèrcia irresponsable. És una obra que permet fer-ne un comentari posterior amb l'alumnat, ja que els temes insinuats continuen essent, en part, molt d'actualitat i demanen una reflexió.  

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

Les ambicions de la joventut són nobles, perquè els seus mòbils no tenen transcendència Josep Pla