Informacions

Activitats | Filosofia

Un fil de veu

Enviada per xvalls2 el 03/Abr/2011 - 18:32

Com a inici de les celebracions de Sant Jordi 2011, el proper dimarts 5 d’abril, a 2/4 de 12 del migdia, a la Biblioteca, tindrà lloc l’acte poètico-musical “Un fil de veu”. Gaudirem de la presència del company i poeta Rossend Sellarés, que ens parlarà de “La creació poètica”. Seguidament l’alumnat, el professorat i el mateix autor llegirem poemes, acompanyats de la música, interpretada per la mà virtuosa d’alguns alumnes. L’acte està organitzat pel Departament de Filosofia, adreçat als alumnes de 1r. Batx., dintre el context de l’estudi d’”Un món de símbols”, pinzellades a l’Estètica: “El simbolisme artístic”. Hi sou convidades i convidats!

Qui tingui interès en adquirir un exemplar signat del poemari “Un fil de veu”, a les 11 hores, durant el temps de pati, en Sendo ens atendrà a la Sala del Professorat. Bona jornada!

unfildeveu 


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Els diners no donen la felicitat, però procura una sensació tan assemblada, que es necessita un especialista molt avançat per a verificar la diferència. Oscar Wilde