Informacions

Sortides | Economia

Visita al Parlament europeu

Enviada per rserenti el 29/Mar/2011 - 15:17

Els alumnes de batxillerat de l’institut Pius Font i Quer de Manresa que cursen les assignatures d’economia i economia i organització d’empreses han pogut gaudir, durant els dies 22, 23 i 24 de març, d’un viatge a Brussel·les per tal de visitar el Parlament Europeu. La sortida ha estat subvencionada pel partit socialista; concretament, el parlamentari Raimon Obiols i Germà ha estat qui ha convidat els alumnes i ha fet d’amfitrió.

L’activitat ha estat molt interessant i educativa, ja que els nois i noies han pogut conèixer de primera mà el Parlament Europeu i el seu funcionament, l’han pogut visitar i han pogut compartir una estona amb el polític català, a més d’un sopar gentilesa del partit en un restaurant de la capital de Bèlgica. També els va rebre la Maria Badia i Cutchet, la número u dels socialistes a Europa. Al mateix temps, els alumnes i les seves professores, Rosa Serentill, Estrella Pérez i Conxita Mateu, han aprofitat el viatge per fer una mica de turisme i visitar els indrets més importants de Brussel·les, com la Grand Place o el Manneken Pis, i han passejat per la bonica ciutat de Bruges.

Maria Oliva Campabadal

Brussels 


 

Més notícies a la categoria Sortides &  Economia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

La glòria és un verí que cal prendre en petites dosis Balzac