Informacions

Exposicions | Alumnat

Dia de l'aigua

Enviada per jmarin el 22/Mar/2011 - 17:42

Avui hem celebrat el dia mundial de l’aigua amb una exposició una mica peculiar. Des de fa mesos que recollim ampolles d’aigua per tal de fer tota una sèrie de muntatges:

  • Al vestíbul trobareu una paret atapeïda d’ampolles d’aigua, el seu volum total és l’equivalent per produir una pizza margarida (1216 L). La idea és reflexionar sobre l’empremta hídrica.
  • A les escales trobareu una al·legoria de la pluja i un fragment d’ADN, que com la vida, és responsable de l’origen de la vida.
  • Al passadís dels seminaris trobareu un model de l’estructura cristal·lina del gel.
aigua2011
Durant tota la setmana es projectaran els treballs sobre l’aigua fets per l’alumnat d’ètica de 4t d’ESO. Aprofitem per agrair la col·laboració de tot l’alumnat que ha participat en l’exposició i molt especialment l’Albert Vilà per la gran quantitat d’ampolles recollides.

 

Més notícies a la categoria Exposicions &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

La gent ensenya per a dissimular la seua ignorància, de la mateixa manera riu per a ocultar les seues llàgrimes. Oscar Wilde