Informacions

Anuncis | AMPA

XXXIV Congrés de FAPAES

Enviada per ferran el 30/Abr/2001 - 19:29

Els dies 12 i 13 de maig es celebrarà a Sabadell ( Vallés Occidental) el <a href=http://www.xtec.es/entitats/fapaes/congres.htm target=self>34è Congrés de FAPAES, sota el lema: " L'escola que volem".

Inauguració del Congrés a càrrec de :

  • l’Honorable Consellera d’Ensenyament Sra. Carme-Laura Gil i Miró
  • L’Excel.lentisim Alcalde de Sabadell Sr. Manuel Bustos
  • President de fapaes Sr. Carles Baza i Escobedo

Dia 12 de maig a les 10 hores

Auditori del Banc Sabadell

Pl. Catalunya, 1 Sabadell


En aquest congrés volem expressar l’escola que volem, què és el que esperem de la nostra participació en la comunitat educativa. I això avui és molt difícil, quasi impossible: la participació no es pot reduir només a paraules, i encara només en textos escrits. El que en aquest congrés volem és fer ús del dret a la participació per ajudar a la millora de la qualitat de l’ensenyament del nostre país i convertir la comunitat educativa de forma pràctica en una gran Família EducadoraI és que nosaltres ho creiem i fem d’aquest congrés no solament la nostra vivència personal, sinó un lloc on anem a exposar les nostres inquietuds, allò que creiem que hauria de ser la gestió d’un centre educatiu, el que entenem com a escola sostinguda amb fons públicsVolem ensenyants compromesos amb un Projecte Educatiu comú, integrats en l’entorn, identificats amb les famílies, que acullin els suggeriments, observacions o propostes com a elements positius en la prevenció dels problemes.

Volem parlar de la relació de l’institut amb el barri, el poble o la ciutat, de i la influència del centre educatiu en l’entorn. Si realment creiem que tenim una vivència o una proposta significativa o interessant dins de la comunitat educativa, cal fer sentir la nostra veu. Sempre hi ha una solució.

Ara al Vallès Occidental ho podem fer.

Participem-hi

Inauguració del Congrés a càrrec de l’Honorable Consellera d’Ensenyament Sra. Carme-Laura Gil i Miró

L’Excel.lentisim Alcalde de Sabadell Sr. Manuel Bustos

President de fapaes Sr. Carles Baza i Escobedo

Dia 12 de maig a les 10 hores

Auditori del Banc Sabadell

Pl. Catalunya, 1Sabadell

 

Més notícies a la categoria Anuncis &  AMPA

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

No facis als altres allò que voldries que et fessin a tu. Podria ser que no tinguessin els mateixos gustos. George B. Shaw