Informacions

Projectes | Psicopedagogia

Projecte "Contruïm el nostre hort"

Enviada per mtrujols el 14/Mar/2011 - 12:37

Aprofitant que el nostre centre disposa d’un espai suficientment ampli de terra, durnat el mes de febrer hem iniciat el projecte “Construïm el nostre hort” amb els i les alumnes de la USEE. DSC07482b
Amb el projecte de l’hort escolar com a recurs pedagògic, es pretén motivar i responsabilitzar als alumnes partint dels seus interessos fent servir eines suggestives i atraients, així com possibilitar-los el domini de tècniques instrumentals i estratègies que possibilitin una participació activa, crítica i creativa.

<style> </style>

Som els alumnes  de la USEE  i us volem explicar que hem començat a trebllar un nou projecte: hem fet un hort a l’institut. Des de que hem iniciat aquest projecte hem  fet diferents feines: hem plantat cebes, alls, pèsols i faves,  hem tret les males herbes i les pedres, hem remogut la terra, hem regat les plantes. Tots i totes hem col·laborat a fer les feines. Ens hem organitzat per grups de treball, ens ajudem els uns amb els altres, i quan baixem a l’hort ho fem una estona cada grup.

DSC07491 

També ens agradaria explicar-vos que hem plantat amb planter (les cebes) i amb llavors (els pèsols i les faves). Els alls els hem plantat amb els grills. Més endavant ens agradaria plantar enciams amb planter, patates amb un altre sistema i pastanagues.  A l’hort hi ha maduixeres i aquesta setmana han florit.

DSC07489 

Hem après moltes coses que no sabíem i ens agradaria aprendre’n moltes més. A l’aula també fem molta feina, i vam descobrir que si posem les cebes a la nevera abans de tallar-les, no et ploren els ulls. Ara ja ho sabeu, si no voleu plorar tallant cebes, poseu-les a la nevera! Un altre truc que hem après es que si posem una estona les llavors amb aigua i després les plantem, germinaran més ràpid.<o:p></o:p>

Ens ho estem passat molt bé i ens agrada molt anar a l’hort.     

DSC07493 

 

Més notícies a la categoria Projectes &  Psicopedagogia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

Cel rogent, pluja o vent. Popular