Informacions

Activitats | Filosofia

Filosofia, Ciència i Humanisme

Enviada per xvalls2 el 21/Des/2010 - 17:51

A l’auditori de la Biblioteca del Casino ha tingut lloc la cloenda de la Mostra de FotoFilosofia. Tot l’alumnat de 2n batx ha celebrat un acte acadèmic interdisciplinari, organitzat en tres parts.

taula_rodona_2011taula_rodona_2011_2
En primer lloc, s’ha visionat la pel·lícula Àgora, dirigida per Alejandro Amenábar. Partint dels plantejaments cinematogràfics, segonament, s’ha realitzat un debat i col·loqui intens entorn de la relació entre “Filosofia, Ciència, Religió i Humanisme”.
Els ponents han estat de luxe: Pfa. Mercè Garcia (Departament de Filosofia), Pf. Ferran Solís (Departament de Tecnologia), Pf. Juli Pérez (Departament de matemàtiques), Pf. Jordi Marín (Departament de Física i Química), Pf. Jaume Sàinz (Departament de Llengües Clàssiques) i Pf. Josep Pla (Departament d’Història). taula_rodona_2011_3

El colofó de cloenda ha estat el lliurament d’un diploma, un gravat i una peça de ceràmica, als alumnes nominats de centre, en la Mostra de Fotofilosofia de Catalunya. Ha presidit l’acte la directora, Sra. Teresa Torra i la cap d’estudis, Sra. Emma Nuevo. Tothom ha sortit amb bones vibracions i energies renovades. El Departament de Filosofia agraeix l’excel·lència de l’acte, que entre tots/es hem fet possible.

Moltes Gràcies!

 

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

  Calendari

  Tal dia com avui

1791

Revolució francesa: es parla per primera vegada del lema «Llibertat, Igualtat i Fraternitat», a la Societat d'Amics dels Drets Humans.

1879

El Congrés Internacional de Geografia, reunit a París, adopta el projecte de Lesseps per a l'obertura del Canal de Suez.

1937

Guerra Civil espanyola: s'estableix la censura de premsa.

1953

El neozelandès Edmund P. Hillary, acompanyat pel xerpa Tensing Norgay, ascendeix per primera vegada l'Everest (8.850 metres).

1968

Finalitzen 28 dies de revolta estudiantil, coneguda com a «Maig francès».

1996

Benjamin Netanyahu, líder del partit conservador Likud, és elegit primer ministre d'Israel amb el 50,4% dels vots.

  Citacions

La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços. Proverbi persa