Informacions

Activitats | Filosofia

Pastorets

Enviada per xvalls2 el 15/Des/2010 - 19:27

Tothom coneix el relat dels Pastorets, la lluita del bé contra el mal, que escenifiquem Nadal rere Nadal. Doncs bé, els alumnes de 1r. Batx, hem decidit donar-li el nostre toc escenogràfic, per garantir-vos l’entreteniment, però sobre tot, per compartir-lo amb tots vosaltres. pastorets2010

 

Molt carinyosament sou convidats a l’estrena, que tindrà lloc el divendres 17, a les 20h, a l’Aula 2000. El text és una adaptació del Sr. Joan Vilamala. Ep, el cost de l’entrada són 3 eurets! Col·laboració pel viatge de final de curs.

Segurament ens falta molta professionalitat, però us podem garantir hi hem posat ganes, interès i voluntat. Hem anat lluitant contra els esculls de la mar embravida: manca de temps, dificultats per coordinar els assajos, exàmens, pressió, atabalaments, extraescolars, etc. Però pati rere pati hem navegat per arribar a port. De moment, ja tenim allò que el viatge ens ha donat!


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1791

Revolució francesa: es parla per primera vegada del lema «Llibertat, Igualtat i Fraternitat», a la Societat d'Amics dels Drets Humans.

1879

El Congrés Internacional de Geografia, reunit a París, adopta el projecte de Lesseps per a l'obertura del Canal de Suez.

1937

Guerra Civil espanyola: s'estableix la censura de premsa.

1953

El neozelandès Edmund P. Hillary, acompanyat pel xerpa Tensing Norgay, ascendeix per primera vegada l'Everest (8.850 metres).

1968

Finalitzen 28 dies de revolta estudiantil, coneguda com a «Maig francès».

1996

Benjamin Netanyahu, líder del partit conservador Likud, és elegit primer ministre d'Israel amb el 50,4% dels vots.

  Citacions

No hi ha res de més bell que allò que hom estima Safo