Informacions

Activitats | Filosofia

Banc d'Aliments / Un paquet d'arròs, ara? Sí, gràcies!

Enviada per xvalls2 el 09/Nov/2010 - 12:39

L’alumnat de 4ESO, inscrit a Ètica, del Departament de Filosofia, per pròpia iniciativa, s’ha avançat, i coordinat, a la crida feta pel Banc d’Aliments de Manresa, solidaritzant-se amb les persones que necessiten aliment, endegant la recollida d’un paquet d’arròs. S’ha volgut que fos un acte solidari, d’un cost assolible, que pogués ser exercit per tota persona vinculada al nostre institut. Un esforç individual petit, però que sumat, esdevé col·lectivament un gran recurs d’ajuda. Desitjaríem recollir tants paquets d’arròs com persones formem el Pius Font i Quer. Tant de bo! paquet_arr__s

Per facilitar la recollida, s’han habilitat unes caixes als passadissos de cada nivell acadèmic, on de forma anònima, podem dipositar el nostre paquet d’arròs solidari. Recordeu-vos-en!

Informem que durant aquest curs, amb periodicitat, continuarem la nostra col·laboració amb el Banc d’Aliments de Manresa. Ja anirem anunciant amb antelació cada un dels productes alimentaris de cada mes. Moltíssimes gràcies!


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1791

Revolució francesa: es parla per primera vegada del lema «Llibertat, Igualtat i Fraternitat», a la Societat d'Amics dels Drets Humans.

1879

El Congrés Internacional de Geografia, reunit a París, adopta el projecte de Lesseps per a l'obertura del Canal de Suez.

1937

Guerra Civil espanyola: s'estableix la censura de premsa.

1953

El neozelandès Edmund P. Hillary, acompanyat pel xerpa Tensing Norgay, ascendeix per primera vegada l'Everest (8.850 metres).

1968

Finalitzen 28 dies de revolta estudiantil, coneguda com a «Maig francès».

1996

Benjamin Netanyahu, líder del partit conservador Likud, és elegit primer ministre d'Israel amb el 50,4% dels vots.

  Citacions

El teatre és poesia que se surt del llibre per a fer-se humana. Federico García Lorca