Informacions

Intercanvis | Llen. estrangeres

Intercanvi amb Heidelberg (Alemanya)

Enviada per jfons el 17/Oct/2010 - 08:59

Intercanvi amb el centre de secundària ‘Helmolz Gymnasium’ de Heidelberg (Alemanya)

Per setè any consecutiu s’ha dut a terme l’intercanvi amb Heidelberg, Alemanya. Aquest any va tenir lloc del 2 al 9 d’octubre. Vint-i-sis alumnes de 1r de batxillerat del centre van participar en el projecte acompanyats per les professores Teresa Torra i Joana Camprodon. Tots van gaudir de l’experiència de fer noves amistats amb nois i noies dels instituts Helmholz a Heidelberg i Wilhelmi a Sinsheim, de conviure en família i de participar en un munt d’activitats.


L’alumnat del Pius va participar en  diverses classes a l’institut. Pel que fa a les sortides es va visitar el centre històric i el castell de Heidelberg, el museu Gutenberg a Mainz, la catedral i el cementiri jueu a Worms, la Neue Staatsgalerie i el museu Mercedes Benz a Stuttgart. Altres visites varen ser a la catedral de Speyer, el museu de la tècnica de Karlsruhe i els jardins romàntics de Schwetzingen. Sortosament el bon temps ens va acompanyar durant tota la setmana.

L’alumnat alemany serà a Manresa del 2 al 9 d’abril de 2011 disposat a retrobar-se amb els seus companys i companyes i a gaudir de l’estada entre nosaltres.

 

Més notícies a la categoria Intercanvis &  Llen. estrangeres

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

No embrutis la font on has apagat la set. Shakespeare