Informacions

Intercanvis | Llen. estrangeres

Intercanvi amb Heidelberg (Alemanya)

Enviada per jfons el 17/Oct/2010 - 08:59

Intercanvi amb el centre de secundària ‘Helmolz Gymnasium’ de Heidelberg (Alemanya)

Per setè any consecutiu s’ha dut a terme l’intercanvi amb Heidelberg, Alemanya. Aquest any va tenir lloc del 2 al 9 d’octubre. Vint-i-sis alumnes de 1r de batxillerat del centre van participar en el projecte acompanyats per les professores Teresa Torra i Joana Camprodon. Tots van gaudir de l’experiència de fer noves amistats amb nois i noies dels instituts Helmholz a Heidelberg i Wilhelmi a Sinsheim, de conviure en família i de participar en un munt d’activitats.


L’alumnat del Pius va participar en  diverses classes a l’institut. Pel que fa a les sortides es va visitar el centre històric i el castell de Heidelberg, el museu Gutenberg a Mainz, la catedral i el cementiri jueu a Worms, la Neue Staatsgalerie i el museu Mercedes Benz a Stuttgart. Altres visites varen ser a la catedral de Speyer, el museu de la tècnica de Karlsruhe i els jardins romàntics de Schwetzingen. Sortosament el bon temps ens va acompanyar durant tota la setmana.

L’alumnat alemany serà a Manresa del 2 al 9 d’abril de 2011 disposat a retrobar-se amb els seus companys i companyes i a gaudir de l’estada entre nosaltres.

 

Més notícies a la categoria Intercanvis &  Llen. estrangeres

  Calendari

  Tal dia com avui

1794

La Convenció francesa vota l'abolició de l'esclavitud en les seves colònies.

1938

Hitler s'autoproclama comandant suprem de les forces armades alemanyes.

1945

Conferència de Jalta (Crimea). Roosevelt, Churchill i Stalin tracten els problemes derivats de la Segona Guerra Mundial i estableixen zones d'influència a Europa.

1974

Segrest de Patricia Hearst, filla del magnat de la premsa nord-americana, que després es va unir als seus captors.

2003

El Parlament de Belgrad proclama l'Estat de Sèrbia i Montenegro.

1968

És assassinat Martin Luther King.

  Citacions

Si no actues com penses, acabaràs pensant com actues Pascal