Informacions

AMPA | Alumnat

Llibres per a compartir per al curs 2010-2011

Enviada per ngarcia2 el 02/Jul/2010 - 11:42

El projecte de llibres per compartir ja ha començat. Aquelles famílies interessades en cedir els llibres de forma desinteressada ho poden fer al Servei d’Orientació de l’AMPA de dilluns a divendres de 9 a 13h. Fins el 16 de juliol del 2010. A partir de l’1 de setembre també els podreu portar.

Les famílies amb dificultats econòmiques i/o socials poden sol·licitar els llibres al Servei d’Orientació, és important aportar la documentació següent: certificat de convivència actual i justificació dels ingressos familiars.

Al document adjunt trobareu un full explicatiu sobre el projecte.

Entre tots/es pot ser possible!


El Servei d’Orientació de l’AMPA, a causa de l’elevat cost dels llibres de text, organitza, cada any, una borsa de llibres usats per ajudar les famílies que tinguin dificultats econòmiques per a adquirir els llibres de text.

Per tal de portar a terme aquest programa, el Servei d’Orientació necessita la col·laboració de les famílies que, desinteressadament, vulguin cedir els llibres de text del curs anterior.  

Des del servei, es revisen els llibres cedits i es classifiquen per cursos, així en començar el nou curs escolar, les famílies poden passar pel despatx de l’associació i veure quins llibres poden estalviar-se de comprar. 

Enguany, les famílies interessades a rebre llibres compartits hauran de presentar la documentació següent: certificat de convivència, documentació que acrediti els ingressos familiars (última nòmina, fotocòpia del subsidi d’atur o ajuda familiar, fotocòpia de l’import de la pensió... i en el cas de no rebre cap prestació, fotocòpia de la targeta de demanda d’ocupació) per tal de prioritzar aquelles situacions socials que més ho necessiten.

L’alumnat que utilitzi els llibres de l’AMPA haurà de deixar 4€ per llibre com a  dipòsit, i se’ls retornarà en acabar el curs quan retornin els llibres en bon estat.

Si voleu col·laborar en aquest programa cedint els llibres que ja no utilitzareu el curs vinent, porteu-los al més aviat possible al Servei d’Orientació o a la biblioteca del centre; si pot ser al juny o al juliol,  millor que al setembre

 

Més notícies a la categoria AMPA &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

La tripulació del cuirassat rus Potemkin s'amotina a Sebastòpol, i el vaixell es refugia al port romanès de Constanza.

1910

Porfirio Díaz és elegit per setena i última vegada president de Mèxic.

1946

S'enfonsa a les illes Balears el submarí espanyol C-4 després de xocar amb el destructor Lepant. Moren els seus 60 tripulants.

1948

Les potències occidentals decideixen establir un pont aeri per assegurar el proveïment de Berlín.

1957

L'empresa espanyola Seat posa a la venda el cotxe 600, que es va convertir en un símbol del progrés a Espanya.

1977

Torna a Espanya Josep Tarradellas, president de la Generalitat de Catalunya a l'exili.

  Citacions

Cada cosa té la seva bellesa, però no tots poden veure-la. Confuci