Informacions

Centre | Llen. i Lit. Catalanes

Dóna'm la mà

Enviada per jmarin el 23/Jun/2010 - 13:11

Els alumnes de l’aula d’acollida han realitzat aquest vídeo aprofitant un poema de Joan Salvat-Papasseit que havia estat musicat per en Toti Soler i recitat per l’Ovidi Montlló. donam_la_ma

”Dóna’m la mà” és un text on la veu poètica fa una proposta d’amor a l’estimada.  Ens va semblar que el tema, tot i que de forma esbiaixada, podia servir per a parlar dels alumnes de l’aula d’acollida: junts podem i hem de transitar un camí d’aprenentatge i col·laboració mútues que permetin una convivència respectuosa i un futur fèrtil i harmoniós.
 

Més notícies a la categoria Centre &  Llen. i Lit. Catalanes

  Calendari

  Tal dia com avui

1792

Comença la mesura del meridià de París, que va de Dunkerque a Barcelona. Va ser l'origen de l'establiment del Sistema Mètric Decimal.

1870

Exiliada a París, Isabel II firma l'abdicació a favor del seu fill, el futur rei Alfons XII.

1991

L'Assemblea de Croàcia aprova la decisió constitucional de sobirania i independència de la República de Croàcia.

1991

L'Assemblea d'Eslovènia s'autoproclama Estat sobirà, fet que provoca lluites sagnants durant dos dies.

1994

Els soldats russos desfilen per Berlín abans de la seva retirada del sector oriental de la ciutat, on hi han estat 50 anys.

1998

El Partit Unionista de l'Ulster (UUP) guanya les eleccions legislatives d´aquesta província.

  Citacions

La llibertat, la moralitat i la dignitat humana de l'individu consisteixen precisament en que faci el bé no perquè estigui forçat a fer-lo, sinó perquè lliurement el concebi, l'estimi i el vulgui. Mikhaïl Aleksàndrovitx Bakunin