Informacions

Sortides | Alumnat

Cala Montjoi (2n ESO): 3r dia

Enviada per jfons el 10/Jun/2010 - 16:34

DSC_0139Dimecres 9.<o:p> </o:p>

<o:p> </o:p>

Ens van aixecar amb uns cops a la porta com cada dia, desprès  vam  anar  esmorzar magnífics croissants del menjador amb cacaolat o llet. A les habitacions vam fer el mandra fins que va ser hora de preparar la motxilla i anar a les activitats. Vam començar amb treball lliure, que vam avançar molta feina pel crèdit, tot seguit tocava anar a una excursió de 2 hores vam pujar al puig de la morisca i ens vam anar a banyar a la platja però feia molt fred.


Després de dinar vam fer un altre cop treball lliure i vam mig acabar, al cap de 2 hores començàvem a fer coses mes divertides com piragua i nusos que vam fer una polsera. Ens vam posar "guapos" per la nit ja que va arribar un altre institut de Manresa i aquella nit tocava un joc de nit sobre les constel·lacions quan vam acabar vam anar al bungalow i vam anar a “dormir” perquè amb la marxa que hi havia a fora no es podia i havia gent a fora com cada dia.

<o:p> </o:p>

Estefania De La Muñoza i Clara Albanell

DSC_0139 

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

La realitat té límits; l'estupidesa no. Napoleó