Informacions

Sortides | Alumnat

Cala Montjoi (2n ESO): 1r dia

Enviada per jfons el 08/Jun/2010 - 10:52

DSC_0018

El dia 7 de juny del 2010, vam marxar de l’Ies Pius Font  Quer per anar a passar cinc dies a Cala Montjoi, amb l’objectiu de fer el crèdit de síntesis. La primera parada del nostre viatge va ser a Empúries per visitar les ruïnes romanes i gregues, una visita guiada molt “educativa” i completa. Cap al migdia vam arribar al port de Roses on vam embarcar en un vaixell que ens va portar a Cala Montjoi.


El viatge en vaixell va esdevenir molt emocionant i divertit per bona part dels alumnes. En arribar a Cala Montjoi ens van explicar el funcionament i ens van repartir les claus dels bungalows. Un cop vam dinar i ens vam instal·lar vam començar tot el seguit de diferents activitats que aniríem fent al llarg de la setmana entre el matí i la tarda, unes activitats en general força divertides.

Acabades les activitats, després de sopar vam tenir, per fi, temps lliure per estar al bungalow i descansar. Però la nostra jornada encara no havia acabat, ja que ens esperava per fer el joc de nit, que consistia en un seguit de multijocs. Finalment, acabat el joc de nit, vam anar tots al nostre bungalow a “dormir”.

Laura, Carlota i Laia 

DSC_0018

 

  Calendari

  Tal dia com avui

1848

La ciutat suïssa de Berna és reconeguda com a capital única de la Confederació Helvètica.

1855

La reina viuda d'Alfons XII, Maria Cristina, proclamada uns dies abans regent d'Espanya, jura fidelitat a l'hereu de la Corona.

1912

Tractat francoespanyol sobre el Marroc, que concedeix a Espanya la zona nord del país.

1936

Guerra Civil espanyola. Afusellat a Paracuellos del Jarama (Madrid) el dramaturg Pedro Muñoz Seca.

1990

John Major és elegit primer ministre del Regne Unit pel Partit Conservador.

2001

Els presidents Aznar i Bush segellen a la Casa Blanca, la cooperació entre els EUA i Espanya en matèria de terrorisme.

  Citacions

Els diners no fan cap olor. Vespasià