Informacions

Sortides | Economia

Visita a Pascual

Enviada per jmarin el 28/Mai/2010 - 11:23

Aquest any, en la matèria d’economia,  hem anat a visitar la fàbrica Pascual, amb la finalitat de saber quin és i com es realitza el funcionament d’una fàbrica. pascual

En arribar, ens van conduir fins a una sala, on ens van explicar el funcionament de la fàbrica, la qualitat que havien de tenir els productes, si tenien cura del medi ambient, el temps que estava el producte a la fàbrica... També ens van ensenyar uns vídeos perquè ho entenguéssim més bé, on a part de fer un resum de la xerrada, ens van ensenyar diferents sèries on sortien els seus productes.


Al acabar l’explicació, ens van fer una degustació dels seus productes, en la qual varem participar encantats. Seguidament, ens van ensenyar el funcionament de la fàbrica, on vam tenir l’oportunitat de veure en directe com es creen els envasos de la llet. Finalment ens van fer un resum  sobre el funcionament de les seves depuradores.

En acabar la visita, i abans de marxar, ens van donar a cada un, un lot de productes Pascual. Ha estat tot molt  interessant.

Gisela Barrios Mases

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Economia

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions