Informacions

Premis | Llen. estrangeres

Beca Europa

Enviada per jmarin el 19/Mai/2010 - 20:01

L’alumne David Ferrer i Sànchez de 2n de Batxillerat ‘B’ ha estat seleccionat entre els 50 millors expedients acadèmics de l’estat espanyol i ha estat premiat amb una Beca Europa. david_ferrer

Aquesta beca és una iniciativa dins del panorama universitari europeu, que neix de l’esforç conjunt del Grupo Santander i la Universidad Francisco de Vitoria. L’objectiu d’aquesta beca és premiar i potenciar el talent dels millors alumnes pre-universitaris d’Espanya i promoure un coneixement profund i compromès del que significa ser universitari en l’Europa actual.


Per aconseguir aquesta beca, el David ha hagut de passar 3 fases eliminatòries, incloent un cap de setmana de treball a la pròpia universitat Francisco de Vitòria a Pozuelo de Alarcón, Madrid, el passat mes d’abril.

Acompanyats per un equip de formadors acadèmics, el David juntament amb 49 estudiants més de tot l’estat espanyol, farà un viatge per les universitats europees més antigues i més prestigioses durant el mes de juliol. Participarà en un intens programa de conferències, grups de discussió i trobades amb personalitats d’alt nivell, provinents del món universitari, cultural, polític, empresarial i mediàtic.

Esperem que l’experiència sigui del tot positiva i que pugui gaudir d’aquests dies ben merescuts.

ENHORABONA, DAVID

 

Més notícies a la categoria Premis &  Llen. estrangeres

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

El Regne de Déu és al nostre interior. Wittgenstein