Informacions

Xerrades | AFA

Presentació del llibre " Després de classe..."

Enviada per ngarcia2 el 06/Abr/2010 - 11:13

El Toni Argent és professor de secundària del Departament d'Educació (especialitat matemàtiques i economia). Fa uns mesos que ha sortit publicat el seu primer llibre sobre educació, aquest porta per títol "Després de classe...". Tracta sobre la seva experiència impartint classes particulars de reforç durant més de 15 anys en els quals ha pogut comprovar tota una sèrie de canvis socials, familiars, econòmics...


El llibre també tracta el tema sobre el fenomen del fracàs escolar (causes i SOLUCIONS), el model d'educació finlandès i altres temes relacionats amb el món de l'educació i la formació."Una societat educada i formada constitueix la millor garantia pel seu progrés", aquesta és la conclusió del llibre que ha escrit.

La presentació del llibre tindrà lloc el dia 8 d'abril a les 8 del vespre a la llibreria Petit Parcir de Manresa (c/ Carrasco i Formiguera, 16).

Hi esteu tots/es convidats!

 

Més notícies a la categoria Xerrades &  AFA

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

Grisa, car amic, és tota teoria i verd l'arbre d'or de la vida. Goethe