Informacions

Concursos | Economia

Concurs "Modelo Parlamento Europeo"

Enviada per rserenti el 12/Gen/2010 - 12:36

Enguany els alumnes de primer de batxillerat que cursen la matèria d’economia es varen presentar al concurs Modelo Parlamento Europeo, programat per La Caja Madrid. Un programa de debat per a joves on tenen l’oportunitat d’investigar diferents temes, donar la seva opinió, presentar diferents propostes i arribar a ser uns veritables parlamentaris per uns dies. Un concurs a nivell autonòmic, nacional i europeu, amb els objectius de fomentar la consciència de la ciutadania i ensenyar als joves com funciona un parlament per mitjà de la seva pròpia experiència.


Entre els diferents estudiants presentats en aquest concurs han estat seleccionats MARC VILA TERRA i MARTA ROSELL GUILELLA amb els treballs de "La crisis económica actual: Prevención del fraude fiscal internacional” i “La dependencia energética de la Unión Europea” respectivament.

Per tant, amb el gran mèrit d’haver estat seleccionats, els dos companys de la nostra escola el Dimecres dia 13 de Gener viatjaran fins a València on conviuran amb diferents estudiants seleccionats d’arreu d’Espanya durant tres dies actuant  com a veritables parlamentaris de les Corts Valencianes.

 

Més notícies a la categoria Concursos &  Economia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Gairebé totes les persones viuen la vida en una silenciosa desesperació. Henry David Thoreau