Informacions

Activitats | Alumnat

Setmana de la ciència a l'EPSEM

Enviada per mdomenech_t2 el 22/Oct/2009 - 12:20

La Setmana de la Ciència - 2009 tindrà lloc del 13 al 24 de novembre. Durant aquesta setmana es realitzaran diverses activitats relacionades amb la ciència i la tecnologia, adreçades a la societat en general, i als estudiants de secundària en particular. Aquesta iniciativa europea, a Catalunya és coordinada per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació.


Des de l’EPSEM s’han programat un seguit d’activitats del 13 al 20 de novembre, relacionades amb “L’Astronomia”, atès que enguany aquesta és la temàtica central de la 14a edició de la Setmana de la Ciència. Creiem que aquesta és una molt bona ocasió per apropar la ciència als joves, i per aquest motiu, hem procurat programar un seguit d’activitats que tenint caràcter científic, els resultin el màxim de properes i els puguin despertar la curiositat. 

Trobareu la informació detallada a la web: www.epsem.upc.edu/varis/setmanaciencia09

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Quan vas néixer tothom reia mentre tu ploraves, viu la vida de tal manera que quan tu moris tothom plori mentre tu... rius. Anònim