Informacions

Articles | Alumnat

Rip per un arbre

Enviada per Gabriel el 19/Abr/2001 - 21:01

La primavera ha arribat, per celebrar-ho i per què així s'ha de fer, els alumnes d'horto vàreu plantar 2 "acers" darrera el gimnàs, però sembla que no ha estat pas del gust de tothom, perquè als pobres arbres els hi han fet les mil i una, però tampoc ni havia prou i no s'ha parat fins que se n'ha partit un per la meitat.


............. continua

Són arbrers soferts i resistents, perquè els seus germans que hi ha al pati en 20 anys n'han resistit de tots els colors, despres de passar la tarda del dijous al vestibul de l'institut per rebre l'últim comiat vostre restarà a dependències més tranquiles, si la seva vitalitat i energia ho permeten es recuperarà en un test, i si passa a millor vida definitivament incrementarà l'humus de la depuradora.

 

Més notícies a la categoria Articles &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

La veritat absoluta no existeix i això és absolutament cert Les Luthiers